Bytte og retur

RETUR

Hos Mille har du 30 dagers bytte-, retur- og angrerett. Ta kontakt dersom du ønsker å returnere/bytte varer utover disse 30 dagene, så finner vi alltids en løsning ♡

Trykk HER for å opprette returetikett.

Fyll inn navn, adresse og ordrenummer i referansefeltet. Legg varen(e) tilbake i fraktposen, tape returetiketten på pakken og lever den hos nærmeste postkontor/post i butikk. Returetikett koster kr 59,-.

Du kan også stå for retursendingen selv. Merk at du som kunde har risikoen for frakten ved retur - vi anbefaler derfor å sende pakken med sporing. Legg ved ordrenummeret i forsendelsen, slik at vi finner tilbake til din ordre.

For at vi skal kunne godta din retur må varen være ubrukt og i samme stand som da du fikk den, og i eventuell original emballasje.

Tilbakebetaling utføres til det samme kortet og kortnummeret som betalingen ble utført fra. Har du betalt via Klarna vil din faktura bli oppdatert eller slettet. Merk at det kan ta opptil tre uker å motta og behandle din retur.

Returadresse:

Mille Oslo

P.b. 1009 Forneburingen

1307 Fornebu

BYTTE

Ønsker du å bytte størrelse må du legge ny ordre på varen du vil bytte
til og returnere opprinnelig ordre. Dette for å unngå at vi blir utsolgt i mellomtiden eller misforståelser ved retur. Send oss en mail på shop@milleoslo.no for rabattkode som gir fri frakt på din nye ordre. Varen du ikke ønsker å beholde sendes som ordinær retur, se informasjon over.

Ved reklamasjon dekker vi fraktkostnaden.

Ved uavhentede pakker påløper et gebyr på 150,- for å dekke våre og Posten sine kostnader.

Har du spørsmål utover dette, kontakt oss gjerne på shop@milleoslo.no.

KONTAKT OSS

Kontakt oss på shop@milleoslo.no eller vårt kontaktskjema her.

SOSIALE MEDIER

Følg oss på Instagram @milleoslo og Facebook her.

Org.nr. 919 690 925 MVA